Bereid je optimaal voor

Bij een optimale beleving van KiKa Extreme hoort een goede voorbereiding. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen! Als deelnemer ontvang je structureel tips en uitgewerkte ideeën voor sponsorwerving, kan je clinics en trainingen volgen en ontvang je korting op producten van onze partners. Alles om goed voorbereid aan de start te staan. Vragen? Stel ze dan via info@kikaextreme.nl. Wij staan klaar voor je!

Training & begeleiding

Samen met partner Tri2one Coaching zorgen wij ervoor dat jij een perfecte training op maat krijgt.

1,9 KM zwemmen
Tijdens de zwemclinic leer jij hoe je het beste kunt zwemmen en verbeter je jouw techniek.
90 KM fietsen
Leer je fiets kennen! Wij geven je tips over het wisselen van je banden tijdens de race en waar je op moet letten in de wisselzone.
21 KM lopen
Hoe leg jij jouw spullen klaar en hoe zorg je ervoor dat je het makkelijkste weg komt? Tijdens de clinic wisselen ervaar je hoe het is om na het fietsen een stuk te gaan hardlopen.

Sponsorwerving

Naast het trainen werf je ook sponsors voor KiKa. Maar geen zorgen, wij helpen je!

Tips voor sponsorwerven
Begin op tijd en durf te vragen! Start met het maken van een sponsorplan en ga vol enthousiasme aan de slag. Je kan het!
Ideeën voor sponsoracties
Vele sponsoracties hebben wij op een rijtje gezet met uitgebreide uitleg hoe de sponsoractie aan te pakken. Van pubquiz tot collecteren voor jouw KiKa avontuur. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden! 
Bijeenkomsten
Met een groep enthousiaste deelnemers ga je de uitdaging aan! Je leert ze kennen bij de kick-off en ziet ze bij de andere clinics.

Materiaal

Niet alleen je lichamelijke conditie moet goed zijn om aan een IRONMAN 70.3 deel te nemen. Een topconditie van je materiaal is ook cruciaal.

Kleding
Van je fiets en hardloopschoenen tot aan een zwembrilletje. Zo zijn er natuurlijk meer dingen te bedenken, schrijf ze op en weet waar je aan toe bent! Van ons ontvang je een trisuit, gesponsord door Triathlon24.nl.
Fiets
Ken je eigen fiets! Het is belangrijk om te weten hoe je fiets in elkaar zit, hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je race. Weet ook hoe jij je banden moet verwisselen: de eerste paar keer is het even lastig, maar oefening baart kunst!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen