Hoe werkt het?

Meer dan alleen een triatlon

KiKa Extreme

Een triatlon met KiKa Extreme is veel meer dan alleen zwemmen, fietsen en hardlopen. Jij traint en haalt geld op voor Stichting Kinderen Kankervrij, wij doen de rest! Van begin tot einde ontzorgen we je waar we maar kunnen, zodat jij je kan focussen op je prestatie.

KiKa Extreme kun je op verschillende manieren beleven. Als team, individueel of als bedrijventeam. Op welke manier je ook meedoet: het wordt een onvergetelijke ervaring!
Startbewijs
Hulp bij sponsorwerving
Tips over training en voeding
Clinics en bijeenkomsten
Unieke KiKa Extreme trisuit en polo
KiKa Extreme-diner

Startbewijs

Hulp bij sponsorwerving

Tips over training en voeding

Hotelovernachting(en)

Clinics en bijeenkomsten

Unieke KiKa Extreme trisuit en polo

KiKa Extreme-diner

Praktische informatie

Tot wanneer kan ik me inschrijven?
Je kunt je in principe inschrijven tot twee maanden voor aanvang van de triatlon. Dit hangt wel af van de beschikbaarheid van vliegtickets en startbewijzen. Daarnaast moet je voldoende getraind zijn en voldoen aan de sponsorvoorwaarden. Wil je meer weten? Stuur een mail aan info@kikaextreme.nl.
Is het mogelijk om mijn reis met een paar dagen te verlengen?
Geen probleem! Als je de reisdata wilt aanpassen, zijn daar wel extra kosten aan verbonden. Doe dit in overleg met ons en de uitvoerende reisorganisatie TUI Sports voor de buitenlandse reizen (sports@tui.nl).
Is er promotiemateriaal beschikbaar?
Ja, zeker! Voor het aanvragen van promotiemateriaal kan je terecht op deze pagina. Er wordt dan promotiemateriaal naar je toegestuurd.
Wat wordt er gedaan met het sponsorgeld?
Het sponsorgeld dat wordt opgehaald met KiKa Extreme is bestemd voor Stichting Kinderen Kankervrij. In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen van 75% naar 81%. KiKa streeft naar 100% genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Lees hier alles over KiKa.
Waar kan ik terecht voor trainingsadviezen?
Wij zijn ontzettend blij met onze partner Tri2one Coaching! Zij bieden de KiKa triatleten gratis clinics aan om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te staan. Daarnaast bieden zij ook drie coachmogelijkheden aan. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens de deelnemersbijeenkomsten en clinics maak je kennis met de coaches. Door het hele jaar heen zijn zij bovendien bereikbaar voor al je vragen omtrent training, materiaal en voeding.
Wanneer kan ik het beste beginnen met trainen?
Voor deelnemen aan KiKa Extreme is een goede conditie vereist. Trainen is daarom van groot belang. Neem contact op met onze partner Tri2one Coaching om samen te bepalen wat jouw trainingsschema wordt!
Staat jouw vraag er niet tussen?

Alles lezen over KiKa Extreme 2024


Vraag nu de informatiebrochure aan!

In welk evenement heb je interesse?
Wil je op de hoogte blijven?

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

Download de infobrochure van KiKa Extreme 2025

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen