Tri2one Coaching

Wij zijn ontzettend blij met onze partner Tri2one Coaching! Zij bieden de KiKa triatleten gratis clinics aan om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te staan bij IRONMAN 70.3 Vichy. Daarnaast bieden zij ook drie coachmogelijkheden aan.

Tri2one Coaching: "Iedere sporter is uniek, zo ook ieder coachtraject.. De één heeft behoefte aan structuur en een rem waar de ander juist een motivator kan gebruiken. Voorop staat dat elke sporter op zijn/haar eigen niveau verantwoord en optimaal wordt voorbereid op het sportieve doel, hoe jouw leven er ook uitziet. Ons motto? “A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH”. Ben jij onderweg naar een sportief doel? We nodigen je van harte uit contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies bij jouw persoonlijke doelen."

Meet the coaches

De KiKa triatleten worden begeleid door Hylke Sietzema en Cathy de Vogel van Tri2one Coaching. Deze full time coaches begeleiden atleten naar hun doel, uiteenlopend van 5km kunnen hardlopen tot schitteren op het WK IRONMAN op Hawaii. In een uniek test & training center beschikken zij over een inspanningslap en eigen zwembad om iedere atleet van a tot z van dienst te kunnen zijn.

Cathy reist met ons af naar IRONMAN 70.3 Vichy: "Ik vind het onwijs tof om me op deze manier te mogen inzetten voor KiKa, zelf heb ik de Giro di KiKa gefietst en vorig jaar de KiKa triatleten mogen begeleiden naar Vichy. Super kick om mensen die nog nooit (of juist wel) een triatlon hebben gedaan te mogen begeleiden naar de finish, en nog voor het goede doel ook! Ik hoop jullie te zien bij de bijeenkomsten en wie weet kunnen we samen werken naar je doel!"

Trainingsplannen

PERSOONLIJKE COACHING

€ 81
€ 60

per 4 weken
persoonlijke intake
VO2-max combi test € 55,-
4 weken schema
op HRM en/of vermogen
groepstrainingen
clinics

VRAAG AAN

NEXT LEVEL COACHING

€ 113
€ 85

per 4 weken
persoonlijke intake
VO2-max combi test € 55,-
2 weken schema
op HRM en/of vermogen
groepstrainingen
clinics

VRAAG AAN

PREMIUM COACHING

€ 184
€ 138

per 4 weken
2 x VO2-max test / jaar
gratis zwemtraining
extra communicatie
op HRM en/of vermogen
gratis gebruik fietskoffer
clinics

VRAAG AAN

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen