Hoe werkt het?

Het is een geweldige kans voor iedere sporter om een extreme sportieve uitdaging aan te gaan. Deze uitdaging is het mooist, als je dit doet voor kinderen met kanker!


KiKa Extreme


KiKa Extreme beleef je op verschillende manieren. Als team, individueel of als bedrijventeam. Maar op welke manier je ook meedoet: het wordt een onvergetelijke ervaring!


Voor IRONMAN 70.3 Vichy zwem je 1,9 km, fiets je 90 km en ren je een halve marathon. Wij zorgen voor je startbewijs, vervoer per vliegtuig + fiets, overnachtingen en transfers ter plekke.

Je haalt 4.750 euro sponsorgeld op voor kinderen met kanker. Hiervoor krijg je van ons je eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks om het benodigde sponsorgeld snel te realiseren. Naast de sponsorwerving bereid je je fysiek voor op jouw challenge. We ondersteunen je met tips, trainingen en bijeenkomsten.

Inbregrepen:

Begeleiding in de training & voorbereiding

Het Ironman Vichy 70.3 startbewijs

vliegticket + fietsvervoer,
transfers naar hotel en ter plaatse

Hotelovernachting o.b.v. twee-persoonskamers

Een wereld ervaring om nooit te vergeten


ARRANGEMENT

What's in the package

MORE INFO


VOORBEREIDING

Training & bijeenkomsten

MORE INFO


SPONSORWERVING

Tips & tools

MORE INFO

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen