Hoe werkt het?

Het is een geweldige kans voor iedere sporter om een extreme sportieve uitdaging aan te gaan. Deze uitdaging is het mooist, als je dit doet voor kinderen met kanker!


KiKa Extreme


KINDERKANKER IS EEN EXTREME ZIEKTE. MEER DAN 500 KINDEREN PER JAAR KRIJGEN DIE DIAGNOSE. KIES VOOR EEN EXTREME UITDAGING OM ZO SNEL MOGELIJK DEZE ZIEKTE DE WERELD UIT TE HELPEN. EEN IRONMAN 70.3 (HALVE TRIATLON) VOOR KIKA VERGEET JE JE LEVEN NIET MEER. GA ERVOOR, ALLEEN OF MET EEN TEAM. SUPER ALS JE MEEDOET.


Challenge jezelf en ga met ons mee naar Barcelona of Vichy. Twee hele bijzondere IRONMAN 70.3 edities. Alles top verzorgd, startbewijs, vervoer per vliegtuig + fietsvervoer, overnachtingen en transfers ter plekke. Jij zwemt 1,9 km, fietst 90 km en rent een halve marathon, de verzorging doen wij!

Wat doe jij nog meer? Trainen natuurlijk met of zonder onze clinics. Daarnaast bedenk je allerlei acties om het minimum sponsorbedrag van 4.750 euro voor KiKa op te halen. Die heb je met onze tips zo binnen. En je krijgt een eigen sponsorpagina met snelle en handige betaalopties zoals QR sponsorverzoeken. Met die sponsorwerving komt het wel goed, geen zorgen!

Download de informatiebrochure

What's in the box?

KiKa Extreme is compleet verzorgd: (fiets) vervoer, startbewijzen, hotels, alles dus!
Schrijf je snel in: Let's go. Nice!

Road to the extreme


Jij staat er niet alleen voor! Ontmoet de andere KiKa deelnemers bij onze deelnemersbijeenkomsten en de clinics. Onze partner Tri2one Coaching verzorgt de clinics en biedt ook trainingsplannen aan. Go for it!

Travel


Vlucht inclusief vervoer van je fiets, hotel, startbewijs en nog veel meer. Wij bieden een compleet arrangement aan. Geen gedoe, wij regelen de reis voor jou!

Een box met alles wat er inbegrepen zit in het arrangement. Met onder andere een startbewijs en een uitnodiging voor alle deelnemerbijeenkomsten!

Fundraising


Met onze sponsortips en jouw enthousiasme heb jij binnen no time 4.750 euro op jouw sponsorteller staan! Go go go!

Gear


Ontvang een KiKa Extreme trisuit in jouw maat, gesponsord door Fusion Heel tof!

Vraag de gratis informatiebrochure aan!

Meer weten over het arrangement, programma en doel van KiKa Extreme? Download hier de online informatiebrochure!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen