Danny: "Geniet van alle voorbereidingen"

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Hey ik ben Danny Evers ben 31 jaar en woon samen met mijn vrouw Amy en dochtertje Zoë (2) samen in Helvoirt in Brabant. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als verpleegkundige op de spoedeisende hulp en de intensive care.
 
Van jongs af ben ik altijd al sportief bezig geweest.  Helaas het afgelopen jaar niet veel kunnen sporten door een gebroken enkel die ik heb opgelopen tijdens een obstacle run. Nu ik weer volledige ben hersteld en weer vol op kan sporten was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden in het doen van een halve triathlon.
 
Hoe ben je in aanraking gekomen met KiKa Extreme?
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe sportieve uitdaging kwam ik op sociale media een bericht tegen van KiKa Extreme om je in te zetten voor KiKa. Toen ik het bericht zag dacht ik dit is de uitdaging waar ik naar opzoek was. Dit omdat ik mezelf hier in sportief kan uitdagen om een halve triathlon te doen en daarmee geld op kan halen om KiKa te steunen.
 
Wat is jouw motivatie om mee te doen met KiKa Extreme?
Tijdens het werk zie ik regelmatig wat de ziekte doet met patiënten en hun families. Door mee te doen met KiKa Extreme wil ik mijn steuntje bijdragen om zo onderzoek naar betere behandelmethodes en medicijnen te ontwikkelen tegen kanker.  Want nog wekelijks krijgen er kinderen te horen dat ze kanker hebben en een pittig traject van behandelingen in gaan, waardoor ze niet net zoals kinderen zonder kanker iedere dag op ontdekkingstocht te gaan en de wereld gaan ontdekken.  
 
Wat is jouw ervaring in de triatlonsport?
Zelf heb ik nog totaal geen ervaring met de triatlonsport. Dus dit wordt een echte uitdaging voor mijn om de drie onderdelen te gaan doen. Bij het zwemmen en het fietsen ligt de grootste uitdaging voor mij. Hardlopen heb ik in het verleden regelmatig gedaan en daarbij ook al een halve marathon gelopen. 
 
Wat is jouw beste tip die je andere KiKatleten mee wilt geven?
Geniet van alle voorbereidingen en vraag hulp aan je omgeving ga samen de uitdaging aan en niet alleen. Samen sta je sterk;)

Meer weten over KiKa Extreme? Vraag hier de gratis informatiebrochure aan!
26-01-2021

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen