Wieger: 'Samen vechten we om Kinderkanker de wereld uit te krijgen!'

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Mijn naam is Wieger Zigterman, 45 jaar oud, getrouwd en vader van drie meiden: Fleur, Mare en Pien. Sinds 2014 ben ik mijn eigen Schildersbedrijf begonnen en ben naast alle “andere” werkzaamheden zelf ook actief op de werkvloer.
 
Hoe ben je in aanraking gekomen met KiKa Extreme?
In 2012 ben ik begonnen met  het lopen van marathons voor KiKa. Inmiddels zijn dat er al vele. 7 marathons en 1 Estafette voor KiKa. Daarnaast nog 11 andere marathons en de roparun. Ook ben ik de trotse bezitter van de felbegeerde World Six Majors medaille. 
 
Wat is jouw motivatie om mee te doen met KiKa Extreme?
Op zoek naar nieuw avontuur en me in blijven zetten voor het prachtige doel KiKa, werd ik enthousiast van het idee om deel te nemen aan deze triatlon. Ondanks dat het zwemmen en fietsen bij mij op het absolute nulpunt ligt. Wil ik toch weer samen met een enthousiast team me in gaan zetten voor KiKa. Je zal als ouders het vreselijke nieuws maar te horen krijgen dat jouw kind getroffen is door deze K ziekte . 
 
Wat is jouw beste tip die je andere KiKa triatleten mee wilt geven?
Als tip zou ik graag willen meegeven, om zo snel mogelijk het sponsorbedrag veilig te stellen. Des te eerder je dit binnen hebt, des te relaxter je de trainingen kunt afwerken.
Voor de mensen die twijfelen om aan een actie voor KiKa deel te nemen, wil ik maar 1 ding kwijt . Gewoon doen! Hoe mooi is het om met je eigen gezondheid een ander te kunnen helpen. Je zult ervaren dat niet alleen het sporten maar ook de organisatie Kika verslavend gaat werken.
 
Heb je zelf iets wat je kwijt wilt?
Samen vechten we om Kinderkanker de wereld uit te krijgen!

Meer weten over KiKa Extreme? Vraag hier de gratis informatiebrochure aan!
21-03-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen