TriathlonWorld.nl

Wij zijn blij met onze partners Fusion Benelux & TriathlonWorld.nl! Zij bieden de deelnemers van KiKa Extreme het trisuit aan en bovendien krijgen zij ook nog eens korting in hun webshop!

Ronald de Graaf van Fusion | TriathlonWorld.nl: “TriathlonWorld.nl is specialist voor de veeleisende triatleet die met minder geen genoegen neemt. Maar ook zeker voor de veeleisende duurloper, fietser of trailer.. (want een triatleet loopt, fietst of trailt ook wel eens ;-)) Wij bieden een allesomvattend product van accessoire tot absolute musthave op TriathlonWorld.nl

Kwaliteit staat voorop bij onze assortimentskeuze, dus niet het goedkoopste maar wel het beste assortiment denkbaar. Getest door onze eigen mensen, getest op duurzaamheid, comfort, maar vooral op praktisch gebruik. Want als wij er blij van worden..!”

Exclusieve korting op www.triathlonworld.nl

Het FUSION trisuit van TriathlonWorld Het FUSION trisuit van TriathlonWorld
TriathlonWorld.nl biedt jou nog meer! Hoe? Leden krijgen 15% korting op de gehele collectie van TriathlonWorld.nl (alle merken).
Korting wordt niet gehanteerd op producten in de outlet.
 
Deelnemers van KiKa Extreme hebben een kortingscode ontvangen. Gebruik deze en de korting wordt automatisch in de winkelwagen verrekend.
 
Mocht je verder nog vragen hebben of heb je graag advies over bijv. sportvoeding, de juiste kleding voor jouw triatlon? Neem dan contact op met TriathlonWorld.

Alvast veel shopplezier op TriathlonWorld.nl!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen