Natalia Zijlstra

IRONMAN 70.3 Vichy
Deelnemer

De epische 11-stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden heeft mij geïnspireerd dit grote doel te halen. Voor KiKa omdat er nog zoveel geld voor onderzoek nodig is om deze ziekte te kunnen tackelen en voor mijzelf de grenzen te verleggen en daadwerkelijk te geloven in wat ik kan en waartoe ik in staat ben. Een 70.3 (halve) Ironman; 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km hardlopen. Is het zwaar? Absoluut! Is het mogelijk? Ook absoluut! De voorbereiding gaat absoluut pittig worden fysiek met mijn astma en mentaal en dit wordt mijn zwaarste uitdaging ooit, maar we gaan dit doen!

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 10

Tikkie Tikkie: € 10,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

De Dolfijn

Aangezien zwemmen mijn aller aller aller zwakste onderdeel is, ga ik vanaf volgende week mee trainen met de zwemtrainingen van de Amsterdamse triatlon vereniging De Dolfijn. Meestal word je wel lid van een triatlonvereniging, maar als interimmer kan ik dit niet doen in mijn woonplaats.

Op dit moment werk ik in Amstelveen en Amsterdam en mag ik voor de duur van deze opdracht gewoon mee trainen. Super tof!
Ik ben benieuwd hoe het gaat. Ik vind het spannend!
Ik houd jullie op de hoogte van mijn zwem progressie.

12-09-2018

€ 690,00 / 5.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen