Leon: "Schreeuw het van de daken!"

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Mijn naam is Leon Hofman, 32 jaar oud, getrouwd en vader van 3 kinderen (5, 7 en 8 jaar oud). Ik woon en werk in Ridderkerk, een plaats vlak bij Rotterdam.

Hoe ben je in aanraking gekomen met KiKa Extreme? 
Mijn buurman heeft me getagd in een Instagram-post, nadat hij al wist dat ik de ambitie had om in 2020 een IRONMAN 70.3 te doen.

Wat is jouw motivatie om mee te doen met KiKa Extreme? 
Zoals gezegd wilde ik al een IRONMAN 70.3 doen, maar toen de mogelijkheid zich voordeed om dit voor een goed doel als KiKa te doen was ik snel om. Ik heb eerder Alpe d'HuZes gefietst en heb mogen ervaren hoe gaaf het is om deel uit te maken van een evenement met zo'n belangrijk doel. De saamhorigheid met andere atleten maar ook mensen in mijn omgeving om een mooi bedrag op te halen is ongekend.

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa triatleten mee wilt geven? 
Schreeuw het van de daken! Bijna alle mensen in je omgeving willen écht graag doneren. Maar dan moet men wel weten dat je dit gaat doen en waar te doneren. En de motivatie om nog harder te trainen neemt ook toe als meer mensen betrokken en op de hoogte zijn.

Welk advies zou je mee willen geven aan alle aankomende deelnemers? 
Vroeg beginnen met trainen en geld ophalen om zo de best mogelijk prestatie te leveren en zo veel mogelijk geld op te halen ;)

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd en welke acties heb je nog op de planning staan?

Ik heb verschillende ideeën voor het komende jaar, zoals een sponsorloop, taartgooien tegen betaling, chocoladeletters verkopen en iedereen in mijn omgeving 100x vragen om een donatie.

Heb je zelf iets wat je kwijt wilt? 
Ik wens alle deelnemers veel succes en laten we het prachtige bedrag van Vichy 2019 (bijna €190.000,-) overtreffen komend jaar.

Meer weten over KiKa Extreme? Vraag hier de gratis informatiebrochure aan! 
20-09-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen