Jolien: "Van inschrijving tot finish!"

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Ik ben Jolien kommers, 33 jaar en werk als orthopedisch technicus voornamelijk in de kinderrevalidatie. In mijn vrije tijd onderneem ik graag veel leuke dingen met vrienden en familie en is sporten een grote hobby van me. Golfsurfen, snowboarden, mountainbiken, bootcamp.. ga maar door :). Ik vind wat dat betreft eigenlijk alles wel leuk. Ik houd er ook van om in het sporten de extremere uitdagingen aan te gaan. Zo heb ik al meerdere 24 uur marathons mountainbiken gedaan, de 50 km Nijmeegse vierdaagse, en een Mudmaster Marathon van 42 km. 

Voor komend jaar heb ik twee grote uitdagingen staan, In mei ga ik meedoen aan The Great Wall Marathon nabij Peking en de IRONMAN 70.3 Vichy in augustus.

Hoe ben je in aanraking gekomen met KiKa Extreme?
Zelf ben ik al jaren lid van KiKa en anderhalf jaar geleden keek ik een keer naar wat KiKa allemaal precies deed en kwam dit op mijn pad. Toen was het niet het juiste moment voor mij, maar nu wel.

Wat is jouw motivatie om mee te doen met KiKa Extreme?
Tijdens mijn werk kom ik kinderen tegen die kampen met de gevolgen van onder andere kanker. Ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen om te zorgen dat steeds minder kinderen dit mee hoeven te maken.

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa triatleten mee wilt geven?
Ben creatief in het bedenken van sponsoring en zorg dat jouw verhaal waarom en wat je aan het doen bent bekend wordt. Ik doe dit via social media en de krant(en). Deze wegen hebben er voor gezorgd dat het in mijn omgeving waar ik woon steeds bekender aan het worden is en krijg ik van steeds meer kanten hulp aangeboden.

Welk advies zou je mee willen geven aan alle aankomende deelnemers?
Niet twijfelen gewoon doen! Op tijd beginnen met (eventueel begeleid) trainen, en qua sponsoring een paar projecten bedenken en daar volledig voor gaan! En vergeet vooral niet te genieten van de hele weg. Van inschrijving tot finish! 

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd en welke acties heb je nog op de planning staan?
Ik ga allerhande spullen verkopen op een winterfair en heb dit kenbaar gemaakt via krant en social media. Verder werken emballage acties via supermarkten ook goed. Tip! Ben hier op tijd mee, vaak is er een wachtlijst. Benut verder je netwerk via je werk en privé. Daar kan je ook vaak best wat sponsoren vinden. En ik zal komend jaar mijn verjaardag in het teken zetten van kika.

Heb je zelf iets wat je kwijt wilt?
Ik vind dit een ontzettend leuk project om te doen en ik krijg er heel veel energie van als ik zie dat ik best wat geld kan ophalen op deze manier! Verder is mijn belangrijkste tip, blijf van alles genieten want het is een ontzettend toffe KiKa achtbaan waar ik in terecht ben gekomen.

Meer weten over KiKa Extreme? Vraag hier de gratis informatiebrochure aan!
10-01-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen