Ironman 70.3 Vichy

24 augustus 2019

LET'S GO
Gratis
brochure?

Ironman 70.3 Vichy

Een IRONMAN in één van de mooiste steden van Frankrijk: Vichy, gelegen in de Auvergne. Bekend om de historische binnenstad, luxe spa en relax mogelijkheden. Je zwemt in het meer van Allier, fietst over een niet al te zwaar parcours met schitterende uitzichten over de Chaine des Puys en rent door de historische binnenstad van Vichy. 


Gratis informatiebrochure

Training


Een IRONMAN 70.3 is een stevige uitdaging. Gelukkig is er genoeg tijd om te trainen. Heb jij minder ervaring? Geen probleem, wij ondersteunen jou met trainingsadvies en clinics. Sowieso zijn de clinics voor elke deelnemers een aanrader, goed voor het groepsgevoel!

Fondsenwerving


In iedereen schuilt een goede fondsenwerver. Met onze tips & tricks is fondsenwerven leuk én succesvol. Wees niet bang om te vragen, jouw omgeving waardeert jouw inzet voor kinderen die vechten om van kanker te genezen.

Materiaal


Je hebt best veel materiaal nodig voor een IRONMAN. In Vichy is het doorgaans warm. Hou daar rekening mee. Een trisuit, racefiets en goede schoenen zijn logische materialen natuurlijk. Je krijgt van ons ook nog een uitgebreide materiaalijst zodat je met een gerust gevoel afreist naar Vichy.

Bijeenkomsten


Tijdens informatiebijeenkomsten en webinars vertellen wij jou alles over deelname aan KiKa Extreme en de IRONMAN Vichy in het bijzonder. Heb je nog vragen? Bel met het Kika Extreme team op nummer 088-3665538 en alles komt goed.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen