Ironman 70.3 Vichy

Was een groot succes!

DONATE NOW JOIN NEXT YEAR

Ironman 70.3 Vichy

Een IRONMAN in één van de mooiste steden van Frankrijk: Vichy, gelegen in de Auvergne. Bekend om de historische binnenstad, luxe spa en relax mogelijkheden. Je zwemt in het meer van Allier, fietst over een niet al te zwaar parcours met schitterende uitzichten over de Chaine des Puys en rent door de historische binnenstad van Vichy. 


Gratis informatiebrochure

Road to the extreme


Jij staat er niet alleen voor! Ontmoet de andere KiKa deelnemers bij onze deelnemersbijeenkomsten en de clinics. Onze partner Tri2one Coaching verzorgt de clinics en biedt ook trainingsplannen aan. Go for it!

Travel


Vlucht inclusief vervoer van je fiets, hotel, startbewijs en nog veel meer. Wij bieden een compleet arrangement aan. Geen gedoe, wij regelen de reis voor jou!

Een box met alles wat er inbegrepen zit in het arrangement. Met onder andere een startbewijs en een uitnodiging voor alle deelnemerbijeenkomsten!

Fundraising


Met onze sponsortips en jouw enthousiasme heb jij binnen no time 4.750 euro op jouw sponsorteller staan! Go go go!

Gear


Ontvang een KiKa Extreme trisuit in jouw maat, gesponsord door Fusion Heel tof!

Meer weten over KiKa Extreme?

Vraag hier gratis & vrijblijvend de online informatiebrochure aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen