Hette Anne: "Ik ga er voor knokken om de eindstreep te halen"

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Ik ben Hette Anne ik ben 29 jaar en woon in Eenrum (provincie Groningen) ben op dit moment beroeps bij luchtmobiel in Asse en ik heb als functie de auto’s die worden gebruikt bij onze eenheid inzetbaar te houden. 

Hoe ben je in aanraking gekomen met KiKa Extreme?
Ik heb iets ingrijpends in de familie meegemaakt en daardoor heb ik nu de knoop doorgehakt om jullie te benaderen, zodat ik toch een klein steentje kan bijdragen aan jullie doel.

Wat is jouw motivatie om mee te doen met KiKa Extreme?
Mijn neefje is op een nog veel te jonge leeftijd overleden aan kanker en dat moment dat ik een jongetje van 15 zag liggen die nog een groot leven voor zich had. Dat greep me zo erg aan.

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa triatleten mee wilt geven?
Ik denk als we er met zijn allen voor gaan, het een heel leuk evenement wordt, kijken wat je trainingen hebben gebracht of het nou met professionele hulp is of alleen, wij moeten het met elkaar doen dus zullen we hoe dan ook elkaar pushen waar nodig en zal de tijd die je neerzet helemaal niks zeggen. Finishen op wilskracht is een maar elkaar helpen is denk ik onbetaalbaar.

Welk advies zou je mee willen geven aan alle aankomende deelnemers?
Ik heb me sinds kort ingeschreven dus kan daar nog niet heel veel over zeggen, maar wat ik wel weet is dat als je ergens persoonlijk voor wilt knokken zal dat hoe dan ook lukken. Is het niet rechtsom wordt het wel linksom.

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd en welke acties heb je nog op de planning staan?
Qua sponsors is het alleen collega’s en familie (alle kleine beetjes helpen). Ik ben al bezig met een shirtontwerp om op te vallen en ik probeer wat grotere groepen een lage drempel te geven. Zodat ook zij een kleine bijdrage kunnen leveren aan jullie doel om heel wat geld te verzamelen voor de zieke kinderen vanwege die verschrikkelijke ziekte.

Heb je zelf iets wat je kwijt wilt?
Ik heb mij niets voor niets opgegeven. Ik heb al een halve en een hele marathon gelopen. Ik had de keuze om een hele marathon voor KiKa te lopen of mijzelf uit te dagen en te gaan voor een triatlon voor KiKa. Daardoor is het KiKa Extreme in Barcelona geworden. Ik ga er voor knokken om de eindstreep te halen en niet te vergeten mijn neefje toch op mijn manier nog een keer kan eren. Daarnaast dat de zieke kindjes die nog wel onder ons zijn snel geholpen worden zodat zij ook weer volop kunnen genieten van het leven.

Meer weten over KiKa Extreme? Vraag hier de gratis informatiebrochure aan!
06-09-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen