Frans: 'Geef alles wat je in je hebt'

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Ik ben Frans Kelders, een chef die van lekker eten houdt en dat kan blijven doen door er een sportief leven op na te houden. Ik heb mijn eigen onderneming, Frans Kelders Cuisinier. Wij zorgen voor alle soorten catering bij bedrijven en particulieren. Dit vergt heel veel tijd van mij. Juist daarom is het ook belangrijk voor mij om mijn hoofd met regelmaat leeg te maken door te sporten.

Hoe ben je in aanraking gekomen met KiKa Extreme?
Als sporter ga ik altijd tot het uiterste en ik realiseer me heel goed dat er kinderen zijn die dat niet kunnen, omdat zij getroffen zijn door kanker. Ook in mijn nabije omgeving is dit voorgekomen. Daarom heb ik me voorgenomen om te helpen en dit is daar een mooie manier voor.

Wat is jouw motivatie om mee te doen met KiKa Extreme?
Ik ben een gedreven sporter en ik vind het geweldig als ik dit kan combineren met ondersteuning voor een goeddoel zoals KiKa.

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa triatleten mee wilt geven?
Veel trainen en geleidelijk aan steeds een stapje verder gaan, zodat je deze challenge weet te behalen en alles kan geven wat je in je hebt.

Welk advies zou je mee willen geven aan alle aankomende deelnemers?
Bedenk maar dat er een hoop kinderen zijn die dit heel graag zouden willen doen, maar het waarschijnlijk nooit kunnen bereiken door kanker. Zelf kun je het wel bereiken en daarmee kun je ook nog eens veel geld ophalen voor onderzoek naar kanker voor deze kinderen.

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd en welke acties heb je nog op de planning staan?
Mijn doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek tegen kanker. Dit hoop ik te bereiken door heel veel te lobbyen en te netwerken in mijn directe omgeving, maar ook door in mijn zakelijke omgeving mensen te laten weten dat ik meedoe en mensen te verwijzen naar mijn pagina bij Kika Extreme. Alle medewerkers van Frans Kelders Cuisinier hebben onder hun email een handtekening verwijzend naar mijn pagina en zo heb ik al de nodige donatie weten binnen te slepen.

Wij hebben in samenwerking met LOVERS, van de rondvaarten in Amsterdam, een leuke actie op poten gezet. LOVERS stelt 2 boten ter beschikking voor een rondvaart door de Amsterdams grachten onder het genot van een heerlijke hamburger uit onze keuken, tevens krijgen de gasten onbeperkt drankjes en een heerlijke homemade brownie toe aangeboden. De opbrengst van deze 2 vaarten komt geheel ten goede aan mijn Kika-run. Ben je na het lezen enthousiast? We hebben nog 1 tafel van 6 personen vrij, deze stellen wij tegen opbod ter beschikking, mail ons ( info@franskelders.nl ) welk bedrag je over hebt en wie weet, vaar jij ook mee voor KiKa.

Heb je zelf iets wat je kwijt wilt?
Ik kan er een hele nette en mooie zin van maken, maar dit zeg ik ook altijd in de keuken. Het is net als met geld inzamelen en deze run; NIET LULLEN, MAAR DOEN!

Meer weten over KiKa Extreme? Vraag hier de gratis informatiebrochure aan!
14-03-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen