Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. De organisatie van KiKa Extreme volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. 
Nu al duidelijkheid geven over het verloop van KiKa Extreme Barcelona of Vichy, dat kan niet. Wij informeren iedereen zodra wij - in overleg met de autoriteiten en KiKa - meer kunnen zeggen. 

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@kikaextreme.nl

Vragen en antwoorden over KIKa Extreme en Corona

Gaat mijn editie van KiKa Extreme door?
Het is onmogelijk om voor alle edities uitsluitsel te geven. Hier vind je beide edities en hun actuele status. 

Barcelona: nog geen update
Vichy: nog geen update
Wanneer weten jullie of KiKa Extreme doorgaat?
Nu al duidelijkheid scheppen, dat kan niet. Wij staan in contact met de organisatie van de organisatie van IRONMAN Barcelona en Vichy. Zodra wij meer weten over hoe zij met deze situatie omgaan, hoor je dit gelijk. Dan beantwoorden wij ook vragen over de persoonlijke impact voor jou. Wij zijn bewust bezig met de situatie rondom het coronavirus. In verdere communicatie gaan wij uit van een normale editie van KIKa Extreme. Zodra dit anders wordt hoor je dit zo snel mogelijk.
Wat gebeurt er als KiKa Extreme niet doorgaat?
We staan hierover in contact met de organisatie en volgen hun beleid hierin. In het algemeen werken organisaties met de volgende scenario’s: verplaatsen naar een andere datum, verplaatsen naar een andere, gelijkwaardige locatie, pas in uitzonderlijke gevallen is ook afgelasting een optie. 
Wat gebeurt er met het sponsorgeld voor KiKa?
Voorop staat bij ons dat het goede doel zo min mogelijk averij oploopt. We doen het immers voor zieke kinderen, mensen met kanker en mensen die verstoken zijn van goede zorg en onderwijs. Daarom gaat de sponsoring altijd naar het doel, ook al gaat, in een uitzonderlijk geval, het evenement niet door.
Mijn vraag staat er niet tussen
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via info@kikaextreme.nl
Het is voor ons helaas niet mogelijk nu al in te gaan op de individuele impact van een van de bij vraag 3 genoemde scenario’s. Wij zullen vragen hierover beantwoorden indien wij - gedwongen door de omstandigheden - moeten kiezen voor een van de scenario’s. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen